Тренировъчен план Хранителен план Консултации


Тренировъчен план
  Начинът, по който се натоварвате физически се отразява пряко на цялостното ви здраве и физическа форма. Искате да натрупате мускулна маса, да качвате или губите телесни мазнини, или само да оформите корема си….няма проблем! Аз ще изготвя за вас най – подходящата тренировъчна програма, която ще ви помогне най – бързо да достигнете до желаната цел. Тренировката израства от физиологията и биохимията на човешкото тяло. Аз ще ви предоставя концепция за тренировка, изградена не върху модерни тенденции,а върху научни принципи. Независимо дали сте абсолютно начинаещ, или спортист, трениращ пет пъти седмично, желаещ да мине в следващото ниво, тренировъчният план е съобразен изцяло с вашите нужди и начин на живот.

Когато поръчате тренировъчен план, вие получавате:
 • личен профил, чрез който имате комуникация с мен по всяко време, при въникнал въпрос свързан с програмата
 • индивидуален тренировъчен план, съобразен с целите, здравословното ви състояние и ежедневието ви за период от 45 дни
 • указания за правилното изпълнение на всяко упражнение
 • кардио програма
 • личен дневник, където се следят резултатите според индивидуалния прогрес
Поръчай
Цена:
117.35 лв (60 евро)


Поръчай с хранителен план
Цена с хранителен план:
219.05 лв (112 евро)


Хранителен план
  Храненето е първата стъпка, която трябва да предприемете, ако сте решили, че искате да промените тялото си и начина, по който изглеждате и се чувствате. Правилното хранене според това, което сте си поставили за цел, не винаги е лесна задача. Често, дори опитни атлети не знаят как да комбинират менюто си, така че то да включва необходимите за тях макронутриенти (протеини, мазнини, въглехидрати) и микронутриенти (витамини, минерали). Не знаят как и по колко да ги разпределят на база дневен прием. Храната е не само приход на енергия за организма, но и разход, за да бъде разградена, усвоена и отпадъчните вещества да бъдат изхвърлени от организма. Количеството, качеството и честотата на храненията създават различен хормонален отговор на организма и са способни да променят цялостния баланс (хомеостаза) на тялото. Въз основа на въпросника, който ще ви изпратя, когато се свържете с мен, аз ще изготвя за вас персонален хранителен план, който идеално да допринесе за постигането на текущите ви цели. Дали искате да изградите мускулна маса , да изчистите мазнини или просто да се храните здравословно, изготвеният от мен хранителен план е предназначен само за вас и вашия начин на живот . Персоналната хранителна програма ще ви помогне не само да постигате по – добри резултати в залата, но и да живеете по – здравословен и пълноценен живот извън нея.

Когато поръчате хранителен план, вие получавате:
 • личен профил, чрез който имате комуникация с мен по всяко време, при възникнал въпрос, свързан с програмата
 • точно описано дневно меню, с вида и количеството на храната, съобразено със здравословното ви състояние за период от 45 дни
 • честотата на храненията
 • общи препоръки за приготвяне на храната
 • препоръка за оптимален прием на хранителни добавки към хранителния режим
 • личен дневник, където се следят резултатите според индивидуалния прогрес
Поръчай
Цена:
127.13 лв (65 евро)


Поръчай с тренировъчен план
Цена с тренировъчен план:
219.05 лв (112 евро)


Консултации
 • Ако имате нужда от допълнителна консултация, можете да се свържете с мен на:
  E-mail: 
  contact.valentinpetkov@gmail.com, за да уточним датата и часа, както и начинът по който ще я осъществим.
  Facebook: 
  Фен страница
  Skype: 
  Валентин Петков